U bent hier:

Is dit de reden van Grand Theft Auto V’s uitstel?

gta5-trailer-2

gta5-trailer-2Na het toch wel schokkende nieuws afgelopen januari over het uitstel van Grand Theft Auto V, is er weinig tot niets meer in het nieuws gekomen over de game. Er werd uiteraard flink gespeculeerd over de reden van het uitstel, maar echte concrete dingen waren ver te zoeken. Wat je nu gaat lezen hoeft helemaal niet persé de echte reden te zijn van de uitstelling van de game, maar de kans is wel redelijk groot. Ook vind ik het erg interessant om dit nieuws te laten weten aan onze lezers, vandaar dit bericht.

Op 10 januari maakte iemand genaamd Meta187 op de forums van GTAV.net een thread aan, waarin hij nieuwe ideëen voor het spenderen van geld in GTA V besprak. Deze user is met uitermate interessante en originele ideëen gekomen en wist dan ook veel complimenten van andere users te krijgen, waaronder moderators van de forum. Maar waarom is dit nieuwswaardig? Het blijkt nu dat deze thread zeer goed is ontvangen bij ontwikkelaars van Rockstar en Rockstar’s correspondentie netwerk. Zo goed zelfs dat Meta187 een goodiepakket thuisgestuurd kreeg, waarin Rockstar ook hun complimenten gaven. Het hoeft natuurlijk niet persé iets te betekenen, maar het feit dat Rockstar zoiets doet, zegt natuurlijk wel iets. Misschien worden een aantal ideëen behouden voor toekomstige Rockstar games of misschien worden ze op dit moment wel toegevoegd aan GTA V.

De thread staat echt vol met interessante ideëen, maar het is tegelijkertijd ook een flinke waslijst aan tekst. Meta187 was zich hiervan bewust en besloot een video-serie te maken, waarvan het eerste deel online staat. Hierin bespreekt hij de ideëen. De video van deze driedelige video-serie is hieronder te vinden en de foto van alle goodies die hij ontvangen heeft van Rockstar ook. We houden jullie op de hoogte over verdere ontwikkelingen. Mocht je wel flink tijd over hebben en alles willen lezen, dan is de desbetreffende thread hier te vinden.

[jwplayer config="3ntertv" file="http://youtu.be/uE43krt1tFI"]

goodies

Thijs van Abs
Author: Thijs van Abs Bekijk alle berichten van
Ik ben opgegroeid met de Atari's en Nintendo's, de Mario's en de Megaman's en zie mezelf als een echte hardcore gamer. Het is en zal altijd mijn nummer 1 hobby en passie blijven, en ik blijf uitkijken naar nieuwe ontwikkelingen in de game-industrie. RPG is zonder enige twijfel mijn favoriete game-genre, alles wat een gamer maar kan wensen zit er in. Eerlijk zijn vind ik iets heel belangrijks, eerlijkheid is dan ook iets wat je altijd zal kunnen verwachten op 3nter.nl.


Laat je mening achter over dit artikel